Corona Verde met vertrouwen het nieuwe seizoen in.Gratis Wifi voor alle gasten van Corona Verde.Reserveer nu voor uw vakantie in de zon!Kleinschalig project uitstekend geschikt voor jong en oud.Zoover gasten waarderen Corona Verde met een 8,5!

APPARTEMENTEN CORONA VERDE

Home Mail English Nederlands Espanol Deutsch

INTRODUCTIE

zoover_8-5_2015.gifCORONA VERDE:
Een kleinschalig maar ruim opgezet appartementen complex dat geschikt is voor jong en oud.

Corona Verde is reeds lang bekend en geliefd bij jonge en oudere Nederlandse Gran Canaria-gangers. 's-Zomers ontvangen we meer jongere mensen, in de winter meer ouderen. Maar in december komen zowel jong als oud genieten van de zomerse temperaturen. Deze rustige omgeving ligt in het hart van Playa del Inglés aan een licht aflopende straat. Corona Verde is kleinschalig maar zeer ruim opgezet. Op vier minuten loopafstand is de boulevard met zijn gezellige winkeltjes, restaurants en terrassen zonder trappen te bereiken. Hier begint ook het licht aflopende 7 kilometer lange strand van Playa del Inglés dat de verbinding vormt met Maspalomas en Meloneras.

CoronaVerde
Tijdens een wandeling op het strand kom je vanzelf langs de prachtige duinen en het naaktstrand. Ons stabiele zomerweer het hele jaar door is kenmerkend voor ons. De aangename en constante temperatuur van de Atlantische Oceaan voorziet bezoekers van verkoeling in de zomer terwijl een duik in de winter nog steeds aangenaam is.

Klik op een afbeelding om te vergroten.
tuin_2010.jpg

screen_zoover.pnge_reader_400_01.jpg
Vanuit Corona Verde zijn de winkelcentra Metro - Kasbah en het uitgaansleven in enkele minuten bereikbaar.
Het gayfriendly “Yumbo Centre” ligt op 8 minuten loopafstand.

In de directe omgeving horen sport “te land, ter zee en in de lucht” tot de mogelijkheden, zoals golfen, duiken, surfen, zeevissen, tennissen,
pool_0545.jpgbergwandelen, mountainbiken en parachutespringen.
Echter ook liefhebbers van bridgen of een mooi concert hebben daarvoor bij ons volop de gelegenheid.

De bushaltes voor comfortabel openbaar vervoer naar het vliegveld en de bruisende hoofdstad Las Palmas en andere dorpen in het binnenland liggen op 4 minuten loopafstand. Zie de routekaart op de paginawifi_gratis.jpg 'Routebeschrijving'.
Op de pagina 'Tips & links' staan voor u al een aantal bussen aangegeven met busnummers en bestemmingen.