Corona Verde met vertrouwen het nieuwe seizoen in.Gratis Wifi voor alle gasten van Corona Verde.Reserveer nu voor uw vakantie in de zon!Kleinschalig project uitstekend geschikt voor jong en oud.Zoover gasten waarderen Corona Verde met een 8,5!

APPARTEMENTEN CORONA VERDE

Home Mail English Nederlands Espanol Deutsch

INTRODUCTIE

zoover_8-5_2015.gifCORONA VERDE:
Een kleinschalig maar ruim opgezet appartementen complex geschikt
voor jong en oud.

Corona Verde is bij de Nederlandse Gran Canaria gangers al heel lang bekend en geliefd door jong en oud. In de zomer ontvangen we over het algemeen meer jongeren en in de winter de wat ouderen. Maar met de feestdagen bijvoorbeeld genieten zowel jong als oud van de zomerse december temperaturen.

overview_pool.jpgDit oord van rust is gelegen in het hart van Playa del Inglés, aan een licht hellende straat. Corona Verde is een kleinschalig appartementen complex maar zeer ruim opgezet. Op vier minuten loopafstand zonder trappen van de 'Anexo' boulevard met gezellige winkeltjes, restaurants en terrasjes. 
Hier begint ook het zacht glooiende 7 kilometer lange goudgele strand van Playa del Inglés, dat de verbinding vormt met Maspalomas en Meloneras.
Tijdens een strandwandeling komt u vanzelf langs de prachtige duinen en het naaktstrand.
Stabiel zomers weer het gehele jaar door is ons kenmerk. 
De permanent aangename temperatuur van het zeewater van de Atlantische oceaan geeft in de zomer prettige verkoeling en ook in de winter blijft een duik in zee hier plezierig.

Klik op een afbeelding voor een vergroting
tuin_2010.jpg

screen_zoover.pnge_reader_400_01.jpg
Vanuit Corona Verde zijn de winkelcentra Metro - Kasbah en het uitgaansleven in enkele minuten bereikbaar.
Het gayfriendly “Yumbo Centre” ligt op 8 minuten loopafstand.

In de directe omgeving horen sport “te land, ter zee en in de lucht” tot de mogelijkheden, zoals golfen, duiken, surfen, zeevissen, tennissen,
pool_0545.jpgbergwandelen, mountainbiken en parachutespringen.
Echter ook liefhebbers van bridgen of een mooi concert hebben daarvoor bij ons volop de gelegenheid.

De bushaltes voor comfortabel openbaar vervoer naar het vliegveld en de bruisende hoofdstad Las Palmas en andere dorpen in het binnenland liggen op 4 minuten loopafstand. Zie de routekaart op de paginawifi_gratis.jpg 'Routebeschrijving'.
Op de pagina 'Tips & links' staan voor u al een aantal bussen aangegeven met busnummers en bestemmingen.