Corona Verde met vertrouwen het nieuwe seizoen in.Gratis Wifi voor alle gasten van Corona Verde.Reserveer nu voor uw vakantie in de zon!Kleinschalig project uitstekend geschikt voor jong en oud.Zoover gasten waarderen Corona Verde met een 8,5!

APPARTEMENTEN CORONA VERDE

Home Mail English Nederlands Espanol Deutsch

TIPS & LINKS

00_tit_logo.gifDe website van het PATRONATO DE TURISMO is in het Nederlands en biedt alle informatie die nodig is om uw verblijf te vereenvoudigen. Handige tips, voorstellen voor uitstapjes, de agenda, het vervoer etc.
Te veel om op te noemen.
Bezoek de site en zie he groot de mogelijkheden zijn!




Klik op een afbeelding voor een vergroting

patio_2014.jpg


mapa_lineas_turisticas.jpg



global_bus.jpg
Playa del Inglés kent een uitstekend en uitgebreid openbaar vervoersysteem per bus. Er zijn 'stadsritten' binnen Playa del Inglés maar u kunt ook eenvoudig met de bus naar Las Palmas, het vliegveld, Puerto Rico of Mogán.

Vooral op langere routes is de bus aanzienlijk voordeliger dan een taxi. Een rit naar het vliegveld met lijn 66 vanaf het winkelcentrum Maspalomas en (C.C.) Yumbo kost ongeveer € 4,- euro. Naar Las Palmas (Santa Catalina) ongeveer € 8,- v.v.
Voordeliger is nog om te reizen met een 'carnet' van Global; koop een 'targeta insulair' voor ± € 20,- en ontvang meteen 20% korting op de ritten. Het 'tarjeta' kan je kopen op de boulevard bij winkel bij opgang van het strand Playa del Ingles naast de ijssalon Ciao Ciao,
Kijk voor alle businformatie op de GLOBAL website (in drie talen).

De belangrijkste busverbindingen staan hier:

- Las Palmas (Santa Catalina) 30
- Aeropuerto (Vliegveld) 66
- Puerto Rico 39
- Puerto de Mogán 32
- Mercadillo (de markt) San Fernando 72
- Aqualand 45
- Palmitos Park 45
- Sioux City 29
- Faro Maspalomas, Maspalomas strand 32,39,66
- Centro Commercial (C.C. / winkelcentrum) Atlantico > Vecindario 66

maspalomas_big.jpg