Corona Verde met vertrouwen het nieuwe seizoen in.Gratis Wifi voor alle gasten van Corona Verde.Reserveer nu voor uw vakantie in de zon!Kleinschalig project uitstekend geschikt voor jong en oud.Zoover gasten waarderen Corona Verde met een 8,5!

APPARTEMENTEN CORONA VERDE

Home Mail English Nederlands Espanol Deutsch

ROUTEBESCHRIJVING

routekaart.jpgKlik op de afbeelding voor een vergroting


MET DE AUTO
Vanaf het vliegveld volgt u richting 'SUR - Maspalomas' op de borden.
Ter hoogte van gebouw Corona Roja (zie afbeelding hierboven) neemt u de afslag Playa del Inglés. Nadat u door het tunneltje gereden bent slaat u rechtsaf de Avenida Italia op en rijdt helemaal tot einde (wordt op het laatst smal) en slaat dan rechtsaf Calle Marruecos in. Eenmaal in Calle Marruecos ter hoogte van Banco Santander parkeren en het ernaast gelegen straatje inlopen en halverwege vindt u rechts het gebouw met de naam groot op het dak.

Bel de beheerder (0034) 639 382 956.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

MET DE BUS VANAF HET VLIEGVELD
U neemt buiten bij het "Meeting point" de luxe Global-bus 66. Vertrekt elke 20 minuten over het uur (tot 22.20), kosten € 4,-. Uitstappen bij Plaza de Maspalomas in hartje Playa del Inglés. Tegenover restaurant Gambrinus het zebrapad oversteken, almaar rechtdoor lopen tot Banco Santander in gebouw Koka, rechts ernaast loopt u het straatje in en halverwege rechts is onze ingang.
De naam staat groot op het dak. Via mobiele telefoon s.v.p. even uw komst melden: 0034 639 382 956.

Hieronder de wandelroute van en naar de bushalte voor de bus naar Vecindario, het vliegveld of Las Palmas.

looproute.jpg


global_bus.jpg